Klar til indflytning

Byggeriet på Jessens Mole stod klar til indflytning den 1. april 2020, og det er et gennemført kvalitetsbyggeri, som de familier, der har købt lejligheder, er flyttet ind i. Der er kræset om detaljer og materialevalg for at skabe de bedste rammer for det gode liv.

Huset har fx sin egen private parkeringskælder, elevator, fælles aflukket gårdhave, med flot udsigt ud over Svendborg Havn, store terrasser og altaner, dørtelefoner med opkobling til beboerens mobiltelefon, egen private pakkeboks til afhentning og afsendelse af pakker, blødgøringsanlæg på vandforsyningen og meget mere.
Med sin beliggenhed midt i Svendborg midtby, kun et stenkast fra havnebassinet og med en fantastisk panoramaudsigt ud over Svendborg by og sund, tilbyder ejendommen boliger, der ikke findes tilsvarende i området.

De fleste lejligheder er solgt, men det er dog fortsat muligt at få fingre i en af de lækre lejligheder. Nybolig Svendborg arrangerer fremvisninger for interesserede købere i de ledige boliger. Tidspunkt for fremvisning skal aftales direkte med mægleren på telefon 63 21 70 80.

www.jessensmole.dk kan du læse mere om projektet og se hvilke lejligheder, der fortsat er til salg.

HUSET UDEN BAGSIDE

Besøg Jessens mole website.

Hent nyhedsbreve

Nyhedsbrev marts 2020: Se nyhedsbrev
Nyhedsbrev november 2019: Se nyhedsbrev
Nyhedsbrev oktober 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev juli 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev 2 , maj 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev maj 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev januar 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev oktober 2018: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev 13. maj 2018: Se nyhedsbrev her.
Nyhedsbrev 9. maj 2018: Se nyhedsbrev her.
Nyhedsbrev December 2017: Se nyhedsbrev her.
Nyhedsbrev Marts 2017: Se nyhedsbrev her.