Klar til indflytning

Byggeriet på Jessens Mole har været i gang siden maj 2018 og står nu snart klar til indflytning.
I disse uger færdiggøres de sidste småting i huset, og anlægsarbejdet af det store fælles gårdrum samt området mellem det nye byggeri og de to bevaringsværdige huse Jessens Mole 9 A og C er i fuld gang.
Det er et gennemført kvalitetsbyggeri, som de familier, der har købt lejligheder, flytter ind i d. 1. april, og der er kræset om detaljer og materialevalg for at skabe de bedste rammer for det gode liv.

Huset har fx sin egen private parkeringskælder, elevator, fælles aflukket gårdhave, med flot udsigt ud over Svendborg Havn, store terrasser og altaner, dørtelefoner med opkobling til beboerens mobiltelefon, egen private pakkeboks til afhentning og afsendelse af pakker, blødgøringsanlæg på vandforsyningen og meget mere.
Med sin beliggenhed midt i Svendborg midtby, kun et stenkast fra havnebassinet og med en fantastisk panoramaudsigt ud over Svendborg by og sund, tilbyder ejendommen boliger, der ikke findes tilsvarende i området.

23 lejligheder er på nuværende tidspunkt solgt, og her i byggeriets slutfase mærker vi en meget stor interesse i ejendommens boliger, hvoraf flere er reserveret til mulige købere.
Det er dog fortsat muligt at få fingre i en af de lækre lejligheder. Nybolig Svendborg arrangerer fremvisninger for interesserede købere i de ledige boliger. Tidspunkt for fremvisning skal aftales direkte med mægleren på telefon 63 21 70 80.

www.jessensmole.dk kan du læse mere om projektet og se hvilke lejligheder, der fortsat er til salg.

 

Vis hele Nyhedsbrevet ( åbner ny fane) impotenciastop.pt.

HUSET UDEN BAGSIDE

Besøg Jessens mole website.

Hent nyhedsbreve

Nyhedsbrev marts 2020: Se nyhedsbrev
Nyhedsbrev november 2019: Se nyhedsbrev
Nyhedsbrev oktober 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev juli 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev 2 , maj 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev maj 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev januar 2019: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev oktober 2018: Se nyhedsbrev.
Nyhedsbrev 13. maj 2018: Hent nyhedsbrev her.
Nyhedsbrev 9. maj 2018: Hent nyhedsbrev her.
Nyhedsbrev December 2017: Hent nyhedsbrev her.
Nyhedsbrev Marts 2017: Hent nyhedsbrev her.