Gyldenbjergsvej 48, 1.sal

Property ID : 11-1101-2
7.900DKK/måned
Grund Areal: 80 m2 Værelser: 3 Toilet og Bad: 1 Garage: 1 Etager: 2 Postnr.: 5700

LEDIG PR. 6. JANUAR 2021

Til vores lyse og hyggelige villalejlighed på Gyldenbjergsvej i Svendborgs vestre bydel søger vi en rolig og stabil lejer.

Lejemålets beboelsesdel på 80 m2 er beliggende på 1.sal og er fordelt på 2 værelser, stue, køkken, entre samt stort badeværelse med brus og indbyggede højskabe.
Der er afhøvlede, sæbebehandlede gulve i værelser, stue og entre.
Fra 1. sal er der en indvendig trappe op til yderligere 33 m2: et stort og hyggeligt disponibelt rum med skrå vægge, loft til kip samt masser af ovenlysvinduer, som lejer har fuld brugsret over.

Til lejemålet hører desuden et 10 m2 stort opbevaringsrum i villaens underetage, hvor der er plads til vaskemaskine og tumbler. (Vaskemaskine skal lejer selv medbringe. Ny lejer kan overtage eksisterende tørretumbler.)

Lejemålet overtages indflytningsklart.

Der er endvidere 1 parkeringsplads i carport samt et fælles redskabsskur og have, som lejer har pasningspligten af sammen med den anden lejer i ejendommen. Lejerne i ejendommen skal selv stå for vintertjeneste.

Der er gode muligheder for indkøb i de nærliggende supermarkeder, Svendborg Storcenter og offentlig transport er tilgængelig kun få hundrede meter fra lejligheden.

Det anførte acontobeløb dækker vand og varme samt el til fællesbelysning. El til lejemålet skal betales af lejer direkte til forsyningsselskabet.

Ejendommen ligger nær ved en større trafikeret vej. Ved ophold i haven høres trafikken tydeligt, men inde i huset bemærkes trafikken ikke.

Lejligheden lejes ikke ud som delebolig.
Husdyr er ikke tilladt i ejendommen, og der gives ikke særtilladelse.
Ikke-rygere vil have fortrinsret til lejemålet.

Kort til ejendommen

Gyldenbjergsvej 48, 1.sal