Mere information

Skriv dig op for at få mere information om Jessens Mole. Vi glæder os til at kunne fortælle mere, i takt med projektet udvikles.

Jessens Mole

Nyhedsbrev Marts 2017: Hent nyhedsbrev her.

Nyt fra ES ejendomme …

Endelig tilladelse til byggeri på Jessens Mole er på plads

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at tilladelsen til byggeri på Jessens Mole i Svendborg er givet.

Det har været en længere proces at nå hertil, og vi ser meget frem til nu at kunne komme i ’arbejdstøjet’ og sammen med arkitekter gå i gang med det egentlige arbejde omkring tegning og projektering af byggeriet.

Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at der pt. ikke foreligger tegninger over ejendommen og de ejerlejligheder, vi senere vil kunne udbyde. Dette regner vi med at kunne informere om i efteråret 2017.

På nuværende tidspunkt kan en nærmere dato desværre ikke angives, men vil blive meldt ud så snart rammerne for byggeriet er på plads, og en konkret tidsplan kan udstikkes.

Med de eksklusive boliger ud for lystbådehavnen i hjertet af Svendborg bliver der nu mulighed for at bo helt tæt på vandet. Selv stuelejlighederne får udsigt over Svendborg havn og sundet, som også kan nydes fra rummelige, private tagterrasser og altaner. Boligerne opføres ved siden af den spanske trappe, der forbinder by og havn, og bliver en lille, udsøgt oase med eget gårdmiljø. Tæt ved havnens dejlige restauranter, vandet og den hyggelige bymidte – og med kun 75 meter til bus, tog og taxa.

Idéoplæg til byggeriet er udført af Praksis Arkitekter og skabt i respektfuld samtale med de omkringliggende huse og det maritime miljø. Til lejlighederne etableres egen parkeringskælder, og det bliver også muligt at få sin egen bådplads i lystbådehavnen, der er fuld af liv om sommeren.

Alle lejligheder er gennemlyste, opføres i materialer af højeste kvalitet og med mulighed for at sætte sit eget præg på inventaret.

Boligerne forventes at stå klar til indflytning 2019.