Mere information

Skriv dig op for at få mere information om Ribers Plads. Vi glæder os til at kunne fortælle mere om udviklingen af dette dejlige område.

Ribers Plads

Det attraktive havneområde, der gennem generationer har huset kornmagasin, trælast og senest forskellige erhvervsvirksomheder i Svendborg, er på vej ind i en ny og spændende fase, efter familien Baagøe & Riber har solgt grunden til ES ejendomme. Vi overtager samtidig et projektforslag til fremtidig anvendelse af hele området, som er udarbejdet af C & W Arkitekter for sælger. Udviklingen kommer til at finde sted over en længere årrække i tæt dialog med kommunen med De Gule Pakhuse som første projekt.

De Gule Pakhuse på Ribers Plads bliver et af Svendborgs mest stemningsfyldte erhvervslejemål, som vil gøre det endnu mere attraktivt at drive virksomhed i Svendborg. De gamle pakhuse vil blive renoveret med kvalitetsmaterialer og forvandlet til ekstraordinære kontorer og liberalt erhverv.

Det bliver muligt at leje alt fra et skrivebord til en eller flere etager – eller endda alle 2.200 kvadratmeter i de to pakhuse med udsigt til havnen og vandet, indbydende fællesarealer og gode parkeringsforhold. Det er også her, Ærøfærgen anløber, og de gamle sejlskibe lægger til.

Ribers Plads er en del af Fremtidens Havn i Svendborg, et bynært havneområde, hvor der på sigt også vil blive bygget ejerlejligheder og boliger til udlejning ud fra en vision om at skabe et område, hvor erhverv og boliger i forening skaber nyt liv.

Renoveringen af pakhusene forventes at påbegynde, så snart kommunen har givet sin endelige accept.